LisaBreeze Coburg House 1.jpg

Coburg House

Alterations & Additions

 

Having lovingly restored the front of this Californian Bungalow, our clients were seeking help to reinvent the back of the home. The brief was to create a functional, beautiful and bright abode for their family.

 We achieved this with a combination of re-purposing the existing spaces and adding a small extension to the back and side. We added a new Kitchen, Bathroom, Laundry and Living space, all with a strong connection to the outdoors. We played with the ceiling forms to create spaces within the overall space, while soft natural light is introduced into the depths of the home with skylights. We also paid homage to the simple heritage details of the era by referencing the overall form and textures of the old Californian Bungalow.

Architecture & Interiors by Lisa Breeze Architect

Built by Neverstop Group

Photographs by Caitlin Mills

Styling by Natalie James

LisaBreeze Coburg House 6.jpg
LisaBreeze Coburg House 17.jpg